EMBARCADES i EMBARCATS,

Estem de celebració i enguany l’EMBARCADA celebra els seu 15è aniversari i ho farà amb diferents actes els propers 17 i 18 de setembre de 2021.

15è Aniversari l'Embarcada

El divendres 17, a les 19 h (a l’Auditori de l’Escola de Música Pau Casals), tindrà lloc una TAULA RODONA amb el títol “La Cultura Popular, col.lectivitat i cohesió”

El dissabte 18, serà el dia principal d’actes:

concurs dibuix l'Embarcada

D’11.00 h a 12.00 h, els infants d’entre 5 i 12 anys podran lliurar els seus dibuixos per participar al CONCURS DE DIBUIX INFANTIL sota el lema “Com veus l’Embarcada i els seus balls?” El Concurs és obert a tothom (infants d’entre 5 i 12 anys) i el veredicte es realitzarà el mateix dissabte a les 13 h. Tant l’entrega de dibuixos com el veredicte es realitzarà a la Pl. Nova.

Podeu consultar les bases del Concurs de Dibuix infantil a:
https://drive.google.com/file/d/1Dwp2FFCIKceYY7O8zBQK-Xypf0lML2m6/view?usp=sharing

A les 12.00h, es realitzarà (a la Pl.Nova) el Sorteig de les places obertes dels Balls de La Patatuf, Faixes i Cavallets.

Durant tot el matí, a la Pl. Nova, també es podrà adquirir merxandatge de l’entitat (samarretes, desuadores i mascaretes).

A les 18.30 h, tindrà lloc el plat fort, amb la Ballada de Lluïment de tots els Balls, tant a la Pl. del Tívoli com a la Pl. Vella.

Amb motiu de les mesures sanitàries actuals, per assistir a la Taula Rodona i a la Ballada de Lluïment, caldrà fer reserva prèvia, complimentant els formularis que trobareu a l’enllaç: https://forms.gle/aRFvWAyuVZBNAUSbA